Кошик
771 відгук

Зараз у компанії неробочий час. Замовлення та повідомлення будуть оброблені з 10:30 найближчого робочого дня (сьогодні).

+380 (99) 022-63-03

Arthur Andrew Aminolase/Амінолаза фермент для засвоєння білка 90 капсул BX605

  • Немає в наявності
  • Код: 1897641605

2 060 ₴

+380 (99) 022-63-03
Viber
Законом не передбачено повернення та обмін даного товару належної якості
Arthur Andrew Aminolase/Амінолаза фермент для засвоєння білка 90 капсул BX605
Arthur Andrew Aminolase/Амінолаза фермент для засвоєння білка 90 капсул BX605
2 060 ₴
Немає в наявності
+380 (99) 022-63-03
Viber
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення

АМІНОЛАЗ®

Максимізуйте переваги вашого дієтичного білка. Аміноліз являє собою протеолітичний фермент, що «переварює білки», який швидко розщеплює білки на амінокислоти.

Збільшення м'язової маси, збільшення поглинання. Ідеально підходить для М'ЯСНИХ, МОЛОЧНИХ і РОЗУМНИХ білків.

 

Аміноліз — це потужна суміш ферментів, яка максимізує переваги споживаного білка, даючи змогу використовувати його для нарощування м'язової маси, відновлення та імунної функції.

У інститутному дослідженні амінолаза поліпшила біодоступність білка набагато більше, ніж природний травний процес організму (панкреатин) поодинці. Зайве споживаний білок може негативно позначитися на ваших нирках і може викликати газоутворення, здуття живота та розлад травлення.

Незалежно від того, чи є ви ентузіастом фітнесу, чи витончено старіє дорослим, амінолаза дає змогу вам отримати максимальну віддачу від білка, який ви споживаєте, без випадкового травного дискомфорту, пов'язаного з їжею або добавками, багатими на білок.

 

Висвоюйте білок комфортно й ефективно

Здуття живота й гази можуть час від часу виникати після вживання білків, як-от глютен, сироватка, казеїн, соя, горох і конопля. Однак, якщо ви один із багатьох людей, які іноді страждають від проблем із травленням після вживання одного або декількох з цих додаткових джерел білка, проблема, ймовірно, не в харчовій чутливості. Найімовірніше, це результат того, що бактерії в товстій кишці споживають білок, який не був належним чином розщеплений природними травними процесами організму.

Щоб скористатися перевагами білка, він має бути розщеплений на амінокислоти та пептиди впродовж перших 90 хвилин вживання. Це коли білок збирається в біопридатну форму для нарощування м'язової маси та імунної функції.

Після закінчення цього 90-хвилинного періоду будь-який білок, який не розщепився і не всмоктувався, переміщається в товсту кишку. А ось із товстим кишечником проблема — велика кількість поганих бактерій. Ці бактерії здатні споживати білок, фактично взуючи його у вас. Що ще гірше, ці бактерії виробляють побічні продукти, велику кількість токсинів, коли вони споживають білок, що може заподіяти вам і вашому животу дуже дискомфорт.

Розв'язанням цієї білкової проблеми є амінолаза, біоефективна добавка, що покращує засвоєння білка.

Амінолаза допомагає ефективно розщеплювати білок, щоб організм міг максимізувати всмоктування амінокислот у кровотік.

 

 

Чутливість до глютену
Отримання максимальної віддачі від харчового білка належить не тільки до тваринних джерел білка та/або харчових добавок. Це особливо правильно для глютену, білка в пшениці та інших цілих зернах. Для тих, хто може бути чутливий до глютену, амінолаза є чудовим вибором, оскільки вона здатна допомогти правильно розщепити глютен та інші джерела білка неживотного походження.

Розуміння перетравлення глютену

Глютен складається з декількох різних білків — дві основні групи — це гліадин (водонерозчинний) і глютенін (водорозчинний). Білки глютену надзвичайно важко засвоюються. Непереварені білки глютену можуть викликати певні реакції в слизовій оболонці тонкої кишки, що призводить до різних рівнів чутливості до глютену. Розщеплення цих білків може допомогти полегшити симптоми, пов'язані з чутливістю до глютену.

М'язи та відновлення
Було показано, що вживання амінолизи під час їжі або пиття білка підвищує рівень амінокислот у крові, порівнюючи зі споживанням тільки білка. Серед цих амінокислот є амінокислоти з розгалуженим ланцюгом (BCAA), які відіграють життєво важливу роль у синтезі та відновленні м'язів.

Амінолаза сама собою є біодостатньою, тобто сама по собі домішка містить усі інструменти, необхідні для розщеплення білків у біопридатну форму.

 

Переваги — 

Збільште рівень BCAA під час використання в поєднанні з білковими добавками, замінниками їжі та всіма продуктами, багатими на білок, які підтримують синтез м'язів.
Переваріть білок у біопридатній формі, повною мірою використовуючи доступність незамінних амінокислот для нарощування м'язової маси та поліпшення відновлення м'язів після тренувань.
Неабияк зменшити випадковий дискомфорт у шлунку, що зазвичай виникає, коли білкові добавки не розщеплюються на найдрібніші компоненти.
Максимізуйте переваги харчового білка, допомагаючи організму поглинати більше білка, а не виділяти його.
Амінолаза ідеально підходить для прихильників фітнесу та всіх, хто веде активний спосіб життя. Він підтримуватиме здорову м'язову масу, відновлення м'язів і повністю змінить те, як ви використовуєте та перетравлюєте білок.

Амінолазу треба вживати щоразу, коли ви вживаєте багаті білком продукти та харчові добавки, щоб допомогти перетравити білок і розщепити його до корисної форми, як-от незамінні амінокислоти та корисні пептиди (наприклад, ді- та трипептиди).

Тепер ви можете насолоджуватися білковою добавкою, не побоюючись проблем із травленням. Аміноліз допомагає організму розщеплювати білок ефективніше, ніж сам по собі. Він ефективно знижує потенційний дискомфорт, який часто виникає під час вживання білкових добавок або харчового білка.

Отримайте велику віддачу від своїх інвестицій у білок і запобігайте подразнювальним проблемам із травленням за допомогою амінолузи.

 

Інгредієнти
Кислостабільна протеаза

Запатентований протеолітичний фермент, здатний розщеплювати більшість споживаних білків. Протеаза — це фермент, відповідальний за перетравлення споживаних білків, і один із трьох ферментів, що містяться в природному соку підшлункової залози нашого організму. Амінолаза розщеплює і перетравлює продукти або домішки на основі білка краще, ніж травний процес організму поодинці, і прекрасно працює як із білками тварини, так і вегетаріанського походження. Ця запатентована суміш протеаз активна в дуже широкому діапазоні pH, що робить її ефективною як у кислому, так і в лужному середовищі.

 

 

Пропоноване використання
Спосіб застосування: Приймайте одну капсулу AminolasTM на 25 грамів білка. Приймайте аміноліз з вісьмома унціями води на початку кожного приймання їжі, збагаченої білком, або приймання їжі з добавками.

Методи доставки: Коли капсули амінолизи відкриваються й додаються безпосередньо на протеїновий напій, ферменти швидко починають перетворювати білок на амінокислоти.

Амінокислоти мають істотно інший смаковий профіль, порівнюючи з білком, що може вплинути на смак і текстуру. Для досягнення найкращих результатів випийте впродовж п'яти хвилин після змішування або проковтніть капсули та відразу ж випийте свій улюблений протеїновий напій.

 

 

Часті питання
Що таке аміноліз?

Амінолаза — це спеціалізований фермент, що розщеплює білок, призначений для поліпшення перетворення амінокислот під час використання в поєднанні з багатою білком їжею та/або добавками. У разі правильного приймання амінолазу працює з вашим тілом, щоб:

• Переварювати білок у придатну для використання форму, роблячи його більш біодоступним, ніж сам білок. • Максимальна доступність амінокислот. • Неабияк зменшити дискомфорт у шлунку, пов'язаний зі споживанням великої кількості білка. • Ефективно засвоює харчові білки, включно з такими добавками, як сироватковий, казеїновий, яєчний, соєвий, конопляний і гороховий протеїни.

звідки береться аміноліз?

Аміноліз — це спеціалізована протеаза (фермент, що розщеплює білок), отримана з дружніх бактерій, також відома як пробіотики. Для виробництва амінолази ці пробіотики виділяють, а потім вирощують із використанням складного процесу ферментації. Ферментаційне середовище або їжа для бактерій містить велику кількість білка вегетаріанського походження. Білок необхідний під час створення ферменту, здатного розщеплювати та перетравлювати білок. Бактерії самі створять ферменти, щоб перетравити це білкове середовище. Після створення вузькоспеціалізований фермент витягується й інкапсулюється у формі амінолази.

Як працює амінолаза?

Амінолаза допомагає ефективно та повністю розщеплювати білок, щоб організм міг максимізувати всмоктування амінокислот у кровотік. Це скоротить час впливу великих білкових пептидів, які можуть викликати дискомфорт. Споживання білка з амінолазою неабияк підвищує рівень амінокислот у крові, порівнюючи з вживанням тільки білка. Серед цих амінокислот є амінокислоти з розгалуженим ланцюгом (BCAA), які, як було показано, відіграють життєво важливу роль у синтезі м'язів і відновленні після тренувань.

Яке рекомендоване дозування?

Дозування: 250 мг (одна капсула) амінолази на кожні 25 грамів споживаного білка. Важливо зазначити, що більшість контейнерів із протеїновими добавками не містять 100% чистого білка, тому розрахунки мають бути скоректовані з урахуванням кількості чистого білка в кожній порції.

Чи є якісь доступні клінічні дослідження або довідкові дослідження, які я можу переглянути?

 

Чи є аміноліз кошерної?

Формула є кошерною, і копія сертифіката надається за запитом.

Амінолаза вегетаріанська чи веганська?

Формула є вегетаріанською та веганською відповідно до рекомендацій Американської вегетаріанської асоціації.

Чи є амінолаза не ГМО (генетично модифікованим організмом)?

Амінолаза не містить ГМО. Усі інгредієнти, які використовуються для виготовлення цього ферментного продукту, не є генетично модифікованими організмами, як це визначене НАЦІОНАЛЬНИМ ПОРАДАТИЧНИХ СТАНДАРТІВ.

Генетично модифікований визначається в такий спосіб: Виготовлений із використанням методів, які змінюють молекулярну або клітинну біологію організму засобами, які неможливі в природних умовах або процесах. Ганна інженерія містить рекомбінантну ДНК, злиття клітин, мікро- та макроінкапсуляцію, децію та подвоєння генів, введення чужого гена, зміну положення генів. Він не має вмикати селекцію, кон'югацію, ферментацію, гібридизацію, екстракорпоральне запліднення й культуру тканин.

 

 

 

 

Основні
Корисні речовиниферменти
Користувацькі характеристики
БрендArthur Andrew Medical
  • Ціна: 2 060 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner