Rosita Extra-Virgin Cod Liver Oil/олія печінки тріски холодного пресування 150 мл BX998
- Під замовлення
- Код: 1716995998
-
День Години роботи Перерва Понеділок 09:30 - 21:30 Вівторок 08:30 - 21:30 Середа 09:30 - 21:30 Четвер 09:30 - 21:30 Пʼятниця 09:30 - 21:30 Субота 10:30 - 19:00 Неділя 10:30 - 20:00 * Час вказано для регіону: Україна, Харків
- +380 (99) 022-63-03ViberBIOHELPвулиця Сумська, 78, Харків, Україна+380990226303
Жир печінки тріски найвищої якості Rosita (EVCLO) рідкий
З виловленої норвезької тріски
Чисті жирні поживні речовини в скляній пляшці
Виготовлено з використанням давніх принципів
У процесі екстракції не використовуються тепло, хімікати або механічний тиск.
Екологічно чистий урожай найчистіших вод Норвегії.
Початок форми
Містить 100% натуральних поживних речовин: вітаміни А і D, а також повний спектр омега-жирних кислот (включно з ЕПК і ДГК); жодних синтетичних вітамінів.
Кінець форми
- Екологічність: Настійну тріску ловлять на гачок і волосінь на наших власних рибальських човнах у Норвегії.
- Необроблене та сире: олія вивільняється швидко та природно — без тепла, хімікатів або механіки.
- Переваги: Підтримує імунітет, зір, репродуктивну функцію, здоров'я кісток і мозку; може зменшити запалення й сприяти здоров'ю шкіри.*
Rosita Extra Virgin Cod Liver Oil — єдиний свіжий, виловлений у дикій природі та сирий жир печінки тріски в усьому світі. Прямо з незайманих норвезьких морів, він містить природні вітаміни А і D, а також повний спектр омега-жирних кислот, включно з омега-3 ЕПК і ДГК.
Якщо ви проведете дослідження, то виявите, що більшість комерційних олій із печінки тріски піддаються інтенсивній тепловій обробці, яка знищує натуральні вітаміни А і D і пошкоджує тендітні омега-3 жирні кислоти. Щоб компенсувати втрати, більшість виробників олії печінки тріски додають синтетичні вітаміни.
Проте сім'я Розіта контролює весь процес від риби до пляшки, даючи вам найцінніше та найкорисніше масло з печінки тріски на ринку.
- Екологічність: Настійну тріску (gadus morhua) ловят экологически чистим способом, на гачок і на волосінь на власних рибальських човнах Розити біля узбережжя північної Норвегії.
- Необроблений: сирий і виготовлений вручну невеликими партіями з використанням рідкісної, ексклюзивної та перевіреної поколіннями техніки холодного пресування, , яка звертається до природи, щоб відокремити олію від печінки (з плавною зміною температури). Не використовуються тепло, вибілювач, розчинники, механіка, підготовка до зими або хімікати.
- Свіжість риба у свіжій олії за кілька годин!
- Багаті поживні речовини та немає синтетичних вітамінів: Містить тільки природні вітаміни А і D і повний спектр омега-3 жирних кислот у концентрації та пропорціях, передбачених природою:
- Дає вам 395 МО вітаміну D3 на чайну ложку та 3900 МО вітаміну А на чайну ложку (з деякими відхиленнями від партії до партії через природні сезонні зміщення).
- Містить 443 мг ЕПК і 605 мг ДГК на чайну ложку, а також повний спектр омега-жирів, включно з 3 (ДГК і ЕПК), 4, 6, 7, 9 і 11.
- Безпечне транспортування за будь-яких температур: продувна азотом безкиснева скляна пляшка захищає поживні речовини оливи та дає змогу транспортувати за будь-яких температур, навіть без охолоджувальних пакетів.
- Безпека: кожна партія тестується третьою стороною в мікробіологічній лабораторії та сертифікована на відповідність суворим європейським нормам ефективності та чистоти (включно з тестуванням на важкі метали). Ви можете прочитати результати тут .
- Натуральні антиоксиданти: додана крихітна крапля трави розмарину та повний спектр вітаміну Е (з насіння соняшнику) для збереження свіжості.
- Смак: Золота олія смак схоже на міцну дику рибу. Нічого не додається, щоб замаскувати повністю натуральний смак вашої олії.
Переваги поглинання рідкого жиру печінки тріски
Оскільки олія печінки тріски екстракласу Rosita свіжіша, виловлена в дикій природі та сира, приймання однієї ложки рідини схоже на вживання шматка багатою поживними речовинами свіжої риби. Це означає, що ваше тіло розпізнає Rosita як справжню їжу, а не як оброблену домішку.
Крім того, вітаміни в риб'ячому жирі з печінки тріски Rosita є жиророзчинними, що означає, що вони зберігаються в жирових відкладеннях і використовуються за потреби.
Рідина Rosita проти м'яких капсул
Рідкий риб'ячий жир тріски Rosita пропонує більше порцій, порівнюючи з м'якими капсулами . Він ідеально підходить для терапевтичних доз і потреб усієї родини.
Рідина Rosita також корисна для тих, хто не може проковтнути м'яку капсулу, наприклад, немовлят, дітей і тих, хто віддає перевагу гладкій дозі.
Інгредієнти
Олія печінки дикої тріски, розмарин, органічний вітамін Е.
Переваги
Олія печінки тріски екстракласу Rosita містить багатий і рідкісний набір поживних речовин, який приносить безліч переваг для здоров'я:
- Вітамін А: він містить справжній вітамін А у формі ретинолу, що означає, що організм може легко засвоювати та використовувати його (на відміну від вітаміну А, що міститься в рослинах у формі бета-каротину). Вітамін А бере участь у імунній функції, зору, репродукції та клітинній комунікації.
- Вітамін D вітамін А Rosita також працює рука об руку з вітаміном D, який допомагає організму засвоювати кальцій для підтримки здоров'я кісток.*
- Жирні кислоти омега : Повний спектр жирних кислот Rosita (включно з омега-3 EPA і DHA) відомий тим, що зменшує запалення й підтримує здоров'я мозку.*
Для отримання додаткової інформації про науково підтверджені переваги для здоров'я Розити, натисніть тут .
Дозування
Найкраще вживати під час їди, за потреби.
- Дорослі: від 1/2 до 1 чайної ложки на день.
- Діти та чутливі люди: від 1 до 4 крапель на день.
- Немовлята (за узгодженням з лікарем): від 1 до 3 крапель на день. Краплі можна вводити ложкою або піпеткою перед годуванням.
- Вагітні та матері-годувальниці: не більш ніж 1⁄4 чайної ложки на день.
- Низький і повільний: Rosita преміальний, чистий і потужний. Тому вкрай важливо починати повільно, з нижчим дозуванням, ніж рекомендується. Наприклад, дуже маленька доза через день або навіть один раз на тиждень, поки ви не зможете визначити, як добавка впливає на ваш організм і яке дозування здається вам відповідним.
Як приймати Росіту рідину
Ось кілька швидких порад з «підготування» чистого жиру з печінки тріски для оптимального смаку:
- Перш ніж приймати найкращу дозу, дістаньте її з холодильника та покладіть на стіл на дві хвилини.
- Тоді струсіть! Це дає змогу правильно розподілити оливу (це масло повного спектра дії, тому струшування забезпечує постійний смак).
- Комусь подобається після цього насолодитися часточкою апельсина, щоб освіжитися.
Сховище
- Охолодити після отримання. (Зверніть увагу, що риб'ячий жир Rosita продувається азотом для видалення кисню перед запечатуванням пляшки, що зберігає свіжість олії за будь-яких температур).
- Після відкриття використати впродовж трьох місяців (у разі охолодження олія може стати густою та каламутною).
Невідкриті пляшки можна зберігати в морозильній камері до трьох років із дати виробництва продукту.