Натуральний комплекс вітаміну Е 400 МО, Natural Vitamin E Complex 400 IU, Douglas Laboratories, 100 м'яких
- Немає в наявності
- Код: DL1553
-
День Години роботи Перерва Понеділок 10:00 - 21:30 Вівторок 10:00 - 21:30 Середа 10:00 - 21:30 Четвер 10:00 - 21:30 Пʼятниця 10:00 - 21:30 Субота 11:00 - 19:00 Неділя 11:00 - 21:00 * Час вказано для регіону: Україна, Харків
- +380 (99) 022-63-03ViberBIOHELPвулиця Сумська, 78, Харків, Україна+380990226303
Natural Vitamin E Complex 400 I.U., що постачається Douglas Laboratories, містить чисті, натуральні, змішані токофероли, включно з альфа, бета, гамма та дельта токофероли, які забезпечують чудовий антиоксидантний захист.
Вітамін Е є загальним терміном для тих восьми сполук, які мають різні рівні біологічної активності вітаміну Е. Ці вісім жиророзчинних сполук містять альфа, бета, гама та дельту форми токоферолу та токотрієнтолу. Найбільш біологічно активним із цієї групи є альфа-токоферол.
Можливі вісім структурних ізомерів альфа-токоферолу, але в природі трапляється тільки d-альфа-токоферол (RRR-альфа-токоферол). Решта сім ізомерів мають меншу харчову активність і є тільки в синтетичному вітаміні Е (dl-альфа-токоферол). Douglas Laboratories Натуральний комплекс вітамінів Е 400 IU. М'які гелі містять тільки природні ізомери вітаміну Е, зокрема d-альфа, d-бету, d-гамму та d-дельта-токофероли.
Вітамін Е є одним із найважливіших антиоксидантів в організмі. Антиоксиданти захищають здорові клітини від окисних і вільних радикалів. Вільні радикали — це нестабільні хімічні речовини, які утворюються в організмі в процесі обміну речовин і впливу джерел довкілля, як-от забруднення повітря й сигаретний дим. Вільні радикали необхідні для енергетичного обміну та імунної функції, але коли утворюється надмірна кількість вільних радикалів, вони можуть атакувати здорові клітини, особливо їхні мембранні ліпіди, білки та нуклеїнові кислоти. Це так само, як вважають, погіршує структуру та функції здорових клітинних компонентів. Вітамін Е є особливо цінним антиоксидантом у клітинних мембранах, де він запобігає окисненню ненасичених жирних кислот через захоплення вільних радикалів. Це допомагає стабілізувати та захищати клітинні мембрани, особливо еритроцити та тканини, чутливі до окислення, як-от легкі, очі та артерії. Вітамін Е також захищає печінку та інші тканини від впливу вільних радикалів токсинами, як-от ртуть, свинець, озон, закис азоту, чотирихлористий вуглець, бензол, крезол та різні ліки. У зв'язку з його антиоксидантними властивостями, вітамін Е важливий для нормальної імунної функції, і багато досліджень показують, що він запобігає перекисному окисленню ліпідів ліпопротеїн крові, як-от ЛПНП-холестерин. Китична абсорбція вітаміну Е пов'язана з абсорбцією жиру. Для ефективного засвоєння вітаміну Е має бути певна кількість дієтичного жиру. Дослідження показують, що природний d-альфа-токоферол абсорбується ефективніше та має набагато вищу біодоступність, ніж синтетичний d-альфа-токоферол. Після поглинання, вітамін Е транспортується в кровоносну систему через хіломікарні, а потім переноситься в ЛПОНП, частинки ЛПНЩ і ЛПВП. Тканини повільно накопичують вітамін Е з цих ліпопротеїн плазми. Печінка та жирові тканини мають найвищі концентрації, але м'язи також становлять чималу частку запасів вітаміну Е в організмі.
Натуральний вітамін Е Комплекс 400 IU може бути корисною харчовою добавкою для тих, хто хоче збільшити своє щоденне споживання вітаміну Е в його потужній, природній формі.
Як біологічно активну домішку, дорослі приймають по 1 капсулі на день або за призначенням лікаря.
Зберігайте в недоступному для дітей місці. Для оптимальних умов зберігання, зберігати в прохолодному, сухому місці. (59-77 °F / 15–25 °C) (35-65% відносної вологості). Пакет із захистом від несанкціонованого доступу, не використовуйте, якщо немає зовнішнього ущільнення.
Ці твердження не були оцінені Керуванням з контролю за продуктами та ліками (FDA). Ці продукти не призначені для діагностики, лікування або лікування будь-яких захворювань. Будь ласка, проконсультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої програми вправ або харчових добавок або перед використанням цих або будь-яких інших продуктів під час вагітності або якщо у вас серйозне захворювання.