

Blue mountain Sunflower lecithin organic / Органічний лецитин із соняшнику 473 мл BX350
- Немає в наявності
- Код: 1672552350
+380 (99) 022-63-03
Viber-
День Години роботи Перерва Понеділок 09:30 - 21:30 Вівторок 08:30 - 21:30 Середа 09:30 - 21:30 Четвер 09:30 - 21:30 Пʼятниця 09:30 - 21:30 Субота 10:30 - 20:00 Неділя 10:30 - 20:00 * Час вказано для регіону: Україна, Харків
- +380 (99) 022-63-03ViberBIOHELPвулиця Сумська, 78, Харків, Україна+380990226303
Законом не передбачено повернення та обмін даного товару належної якості
Опис
Інформація для замовлення
Наш органічний лецитин соняшника являє собою суміш холестерину, багату на холін, з корисних жирів, холодного пресування з насіння соняшника.
Це ідеальний загусник для ваших улюблених хлібів, десертів та інших страв!
Склад: органічний лецитин соняшника
-Сертифікований кошерний
-Vegan
-Keto
-Без GMO
-Перероблено в цеху без арахісу, молочних продуктів і
СОІ
Цей продукт є в рідкій формі.
Жодної солі, цукру або консервантів — тільки чистий, органічний лецитин соняшника, холодного пресування з насіння соняшника без використання агресивних хімікатів. Соняшниковий лецитин містить холін і фосфатидилхолін, обидва з яких складні для вегетаріанської та веганської дієти.
Порція з двох столових ложок забезпечує 99% Денної норми холіну, який необхідний для здоров'я мозку, знижує «поганий» холестерин ЛПНП і виводить токсини з печінки. Фосфатидилхолін — це здоровий жир, який запобігає утворенню жовчних каменів і діє як антиоксидант, і, як було показано, допомагає боротися з раком і старінням клітин. Лецитин також допомагає видаляти з кровотоку зайві жири та тромби та знижує ризик артриту, змащуючи суглоби.
Соняшниковий лецитин прекрасно підходить як загусник для готових і сирих заправок, соусів, супів і глазурі. Це також покращує текстуру та діє як сполучна в хлібі та десертах, особливо в сирих або без яєчних рецептах. Візьміть із собою лецитин соняшника у своєму наступному кухонному примиканні — коли кулінарія сходить із розуму, вона об'єднає!
Кумедний факт! Якщо ви любите натуральну молекулярну гастрономію, трохи соняшникового лецитину — чудовий спосіб стабілізувати
химерні піни та муси.
Не є лікарським засобом.