





Фолінова кислота, без спирту 400 mg. Folinic Acid, California Gold Nutrition, 30 мл BX940
- Немає в наявності
- Код: 1483326940
-
День Години роботи Перерва Понеділок 09:30 - 21:30 Вівторок 08:30 - 21:30 Середа 09:30 - 21:30 Четвер 09:30 - 21:30 Пʼятниця 09:30 - 21:30 Субота 10:30 - 20:00 Неділя 10:30 - 20:00 * Час вказано для регіону: Україна, Харків
- +380 (99) 022-63-03ViberBIOHELPвулиця Сумська, 78, Харків, Україна+380990226303
- Каліфорнійська Золота Харчування® Фолінова Кислота
- Біологічно активна форма фолата кальцію Фолінат
- Допомагає в виробництва і обслуговування нових клітин*
- Підтримка метилювання циклу & МТГФР шляхів*
- Безкоштовний Алкоголь, Рослинний Гліцерин, Деіонізована Вода
- Містить: Без глютену, Без ГМО, без сої
- Випускається в 3-й партії перевірені ЦГМФ зареєстровані (сертифіковані) об'єкта
- 100% Гарантія Золото
Фолінова кислота є біодоступним джерелом фолієвої кислоти, яка допомагає у сфері виробництва й обслуговування нових клітин і може бути використана як альтернатива фолієвої кислоти під час фолієвої кислоти не можуть бути перетворені в активній формі L-метилфолат.* Дослідження показують, що фолієва кислота має підвищену ефективність і біодоступність, тому що він не вимагає ферментативної конверсії, що фолієву кислоту потрібно перетворити на L-метилфолат.*
Каліфорнійська золота харчування Фолінова кислота є біологічно активною формою фолата в безалкогольній рідкій формі. Кожна крапля містить 667 мг ФРЕ (що становить 167% людину щодня фолатного еквівалента, встановлені Департаментом охорони здоров'я та соціальних служб США).
iTested перевірено
Рекомендації по застосуваннюПриймати по 1 краплі в день або відповідно до рекомендацій лікаря.
Інші інгредієнтиОсновні інгредієнти
Фолат (у вигляді фольновой кислоти з фолінату кальцію) 400 мкг
Інші інгредієнти
Рослинний гліцерин, деіонізована вода.
Попередження. Зберігати в недоступному для дітей місці.
Продукт герметично упакований для безпеки. Не використовувати, якщо захисна плівка відсутня або пошкоджена. Рекомендується зберігати за контрольованої кімнатної температури від 20 до 25 °C (від 68 °C до 77 °Ф). Неналежні умови зберігання, наприклад, тривале перебування під прямим сонячним промінням, висока температура та вологість, можуть згодом призвести до погіршення якості продукту.