Кошик
637 відгуків
+380 (99) 022-63-03

Microbiome Wheat Rescue / Ензими захист від глютену 60 капс

  • Під замовлення
clockВідправка з 05 червня 2024

2 504 ₴

+380 (99) 022-63-03
Viber
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.
Законом не передбачено повернення та обмін даного товару належної якості
Microbiome Wheat Rescue / Ензими захист від глютену 60 капс
Microbiome Wheat Rescue / Ензими захист від глютену 60 капс
2 504 ₴
Під замовлення
+380 (99) 022-63-03
Viber
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення

Глютен — це комбінація двох  білків, глютеніну та гліагіну, які є в середньому шарі, або ендоспермі, різних злаків. Зазвичай підшлункова залоза виділяє травні ферменти, як-от протеази та пептидази, які допомагають розщеплювати білки, як-от глютен. Однак дисбаланс кишкових бактерій і нормальний процес старіння можуть обмежувати природну здатність організму виробляти ці необхідні травні ферменти.


WheatRescueTM — це унікальна суміш потужних травних ферментів і пробіотиків, призначена для підтримання оптимального перетравлення глютену та захисту від прихованих джерел глютену. DPP-IV і Tolerase G® — це специфічні ферменти, які сприяють розщепленню білків глютеніну та гліадину, що може допомогти полегшити симптоми, пов'язані з непереносимістю й чутливістю до глютену.

WheatRescueTM поєднує стійкі пробіотичні спори з чудовими травними ферментами для підтримки повного перетравлення глютену та інших запальних пептидів, отриманих із пшениці, упродовж 60-90 хвилин.

Не можна сумніватися, що глютен є проблемою для багатьох людей. Багато лікарів рекомендують сувору безглютенову дієту, але недавні відкриття показали, що цього може бути недостатньо. Нове дослідження показує, що в 60% дорослих із глютеновою хворобою тонкий кишківник ніколи повністю не заживає, попри дотримання безглютенової дієти.

Частково це може бути пов'язано із забрудненням глютеном багатьох «безглютенових» продуктів. У недавньому дослідженні було вивчено 5624 харчові продукти, протестовані 804 користувачами, і було виявлено, що 32% продуктів із маркуванням «без глютену» містять вимірювані кількості глютену. Цікаво, що безглютенова піца та паста найчастіше давали позитивний результат на глютен, причому понад 50% зразків показали забруднення глютеном.

Але, крім ризику зараження глютеном, безглютенової дієти недостатньо для відновлення пошкоджень кишківника. В одному дослідженні, проведеного 2010 року за участю 241 пацієнта з глютеновою хворобою, тільки в 35% пацієнтів спостерігалося відновлення слизової оболонки тонкої кишки після 2 років дотримання безглютенової дієти, і тільки в 66% спостерігалося відновлення слизової оболонки після 5 років вживання глютену. безплатна дієта. В іншому дослідженні, проведеного 2009 року, спостерігали 465 пацієнтів із глютеновою хворобою, які дотримувалися безглютенової дієти впродовж 16 місяців, і було виявлено, що повне відновлення кишкових ушкоджень, викликаних глютеном, було виключно рідкісним (приблизно 8%) у дорослих пацієнтів із глютеновою хворобою, попри дотримання безглютенової дієти..4 Ці дані свідчать про те, що, хоча безглютенова дієта може допомогти запобігти подальшому пошкодженню, одного лише відмови від глютену недостатньо для повного відновлення кишківника.

Комбінація пробіотичних спор і дріжджів може ефективно підтримувати здоров'я кишківника та бар'єрну функцію. Saccharomyces boulardii — це пробіотичні дріжджі, які можуть допомогти підтримувати здоров'я травної системи, виробляючи лактат, вітаміни групи B і цільові протимікробні препарати для захисту від патогенних кишкових інфекцій. Також було показано, що S. boulardii мають імунопротекторну дію завдяки посиленню секреції IgA і IgG у кишківнику. Bacillus coagulans і Bacillus subtilis — це спороутворювальні пробіотики, які природно призначені для виживання під час травлення, підтримки бар'єрної функції кишківника та збільшення мікробного різноманіття мікробіому кишківника.

B. coagulans дуже унікальний тим, що має характеристики як Bacillus, так і Lactobacillus пологів. Він функціонує як бактерія, що продукує молочну кислоту, із захистом і виживанням спор Bacillus. Bacillus subtilis HU58 TM забезпечує потужну імунну модуляцію і, як було показано, знижує запальні цитокінини IL-6 і TNF-? і неабияк збільшити виробництво коротколанцюгових жирних кислот (SCFA), як-от бутират, ацетат і пропіонат, у кишківнику.6 Бутират є основним джерелом енергії для колоноцитів, і його роль у харчуванні слизової оболонки товстої кишки була вивчена.

У недавньому дослідженні, опублікованому в Scientific Reporters, зроблено висновок, що побічні продукти мікробного походження, як-от бутират і лактат, можуть використовуватися для модуляції епітеліальної відповіді на глютен завдяки поліпшенню бар'єрної функції та зниження секреції цитокінів, індукованої гліадином.7 Коли справа доходить до боротьби з небезпеками глютену, WheatRescueTM тут, щоб врятувати положення. WheatRescueTM пропонує повну підтримку травлення, чудовий захист і впевненість щодо глютену.

Основні
Корисні речовинизалізо
Властивостіживлення
  • Ціна: 2 504 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner