Кокосова олія, COCONUT OIL EXTRA VIRGIN, OstroVit, 400 г
- Немає в наявності
- Код: DXX-OST-01286
-
День Години роботи Перерва Понеділок 10:00 - 21:30 Вівторок 10:00 - 21:30 Середа 10:00 - 21:30 Четвер 10:00 - 21:30 Пʼятниця 10:00 - 21:30 Субота 11:00 - 19:00 Неділя 11:00 - 21:00 * Час вказано для регіону: Україна, Харків
- +380 (99) 022-63-03ViberBIOHELPвулиця Сумська, 78, Харків, Україна+380990226303
Нерафінована й нефільтрована кокосова олія, натуральний продукт, отриманий із м'якоті кокосового (987); горіха. Виготовляють за допомогою преса в холодній температурі до 40 градусів. Вважається найкориснішим (1598) коментарем великої кількості поживних речовин і лауринової кислоти. Сприятливо впливає на&98;функціонування практично всіх систем і органів в організмі.
Кокосова олія — це натуральна олія, видобувається зі свіжих кокосів. Не містить трансжирів або частково гідрогенізовані олії. Завдяки дивовижному аромату, приємному смаку та масі корисних речовин кокосова олія широко використовується в спортивному харчуванні. Кокосова олія має масу переваг. По-перше, вона добре зберігається, не втрачає своїх смакових якостей і корисних властивостей упродовж досить тривалого часу. По-друге, кокосова олія димить тільки за дуже високих температур, тому є ідеальним продуктом для смаження та випічки. По-третє, може неодноразово зазнавати нагрівання: всі його якості водночас зберігаються повністю. По-четверте, кокосова олія — багате джерело корисних речовин.
Приблизно 50% кокосової олії становить лауринова кислота, належить до категорії насичених жирних кислот і відома своєю протигрибковою, антибактеріальною й антивірусною дією. Вважається, що лауринова кислота за ступенем сприятливого впливу на організм людини знаходиться на одному рівні з Омега 3. Лауринова кислота спільно з пальмітиновою та міристиновою кислотою знижує вміст шкідливого холестерину в крові. У зв'язку з цим кокосова олія вважається унікальним продуктом для людей, які страждають на захворювання серця.
Кокосова олія корисна й у разі ожиріння. Вона неабияк посилює метаболізм, у такий спосіб сприяючи спалюванню енергії, а отже, і зниженню ваги. Допомагає запобігти захворюванням печінки, нирок і сечового міхура. Кокосова олія покращує всмоктування й засвоєння організмом різних вітамінів і мінералів, тому фахівці рекомендують вживати олію у разі авітамінозів різної етіології, а також у разі різних захворювань, пов'язаних із нестачею тих чи інших захворювань мінералів і вітамінів. Кокосова олія корисна для людей із чималими фізичними навантаженнями. Через високий вміст насичених жирних кислот кокосова олія практично не піддається окисленню й має тривалий термін зберігання.
Особливості Coconut Oil Extra Virgin:
- підтримує спалювання жиру
- пришвидшує метаболізм
- антибактеріальна, антивірусна дія
- очищає організм від токсинів
- підтримує імунну систему
- ідеально підходить для смаження та випікання
- зволожувальне, поживне для шкіри та волосся
- посилює всмоктування кальцію, магнію, заліза
- холодного пресування, нерафіноване, нефільтроване
Склад:
Кокосова олія —nbsp;холодного пресування. Є запах кокоса. За температури повітря +25 °C і вище кокосова олія у формі рідини.&98;В прохолодному місці як густа консистенція.
Застосування:
Споживати в індивідуальній кількості, без обмеження.
АКТИВНІ КОМПОНЕНТИ: 100 g (1 порція) | |
ЕНЕРГЕТИЧНА ЦІННІСТЬ | 3467 kJ / 828 kcal |
ЖИРЫ | 92 g |
> У ТОМчиСЛЕ СПРАВЖНІ ЖИРНІ КИСЛОТИ | 87 g |
> У ТОМ ГОДИСЛІ ФОНОНОНАСИЧНИХ | 4 g |
> У ТОМчислі ПОЛІНЕНАСИЩЕННИХ | 1 g |
ВГЛЕВОДИ | 0.00 g |
> У ТОМчиСЛЕ САХАР | 0.00 g |
БЕЛОК | 0.00 g |
СОЛЬ | 0.00 g |
HASHN7C11048AX HASHK71DFDBC1X HASHD6CB4AFFCX HASHIMGAC00464CX HASHBBAA3D802EX