Microbiome Labs GoodBiome Foods Berry Blast / Суміш для приготування кексів/вершення кишківника 7 пак.
- Під замовлення
- Код: 1587017960
-
День Години роботи Перерва Понеділок 09:30 - 21:30 Вівторок 08:30 - 21:30 Середа 09:30 - 21:30 Четвер 09:30 - 21:30 Пʼятниця 09:30 - 21:30 Субота 10:30 - 19:00 Неділя 10:30 - 20:00 * Час вказано для регіону: Україна, Харків
- +380 (99) 022-63-03ViberBIOHELPвулиця Сумська, 78, Харків, Україна+380990226303
Функціональні продукти GoodBiome, що поєднують у собі повну дозу щоденної підтримки травлення, екологічно чисте паковання й ароматні, цілеспрямовані інгредієнти, перетворюють час сніданку та перекусу на їжу та зміцнюють здоров'я.
Здоровий кишківник — це просто є.
Microbiome Labs вибрала одні з найпотужніших природних суперпродуктів, як-от лебеда, сача інчі, лляне насіння, буряк, чорниця та журавлина, і об'єднала їх із міццю пребіотиків із високим вмістом клітковини, щоб годувати вашу мікрофлору, і пробіотики на основі спор для підтримки здорового кишкового бар'єра. функція. Ці корисні інгредієнти є природними джерелами омега-3 жирних кислот, поліфенолів і різноманітних волокон, які можуть підтримувати здоровий мікробіом кишківника.
Особливості GoodBiome Foods
Одна повна доза щоденної підтримки травлення
Екологічне паковання
Готово через дві хвилини
Потужні пребіотики з високим вмістом клітковини для живлення вашої мікрофлори
Пробіотики на основі спор для підтримки здорової бар'єрної функції кишечника
Корисні інгредієнти, багаті на антиоксиданти, жирні кислоти омега-3, поліфеноли та різноманітні волокна.
Найпотужніші природні суперпродукти, як-от кіноа, сача інчі, лляне насіння, буряк, чорниця та журавлина
Переваги GoodBiome Foods
GoodBiome Foods має відповідні кількісні оцінки, науково обґрунтовані переваги для мікробіому.
Використовуючи симулятор шлунково-кишкового тракту in vitro, Microbiome Labs виявили, що у разі щоденного вживання GoodBiome Foods:
Збільшує різноманітність кишкових мікробів
Підтримує оптимальний рівень pH у кишечнику. Підтримує вироблення молочної кислоти в кишківнику та може допомогти збільшити його як мінімум на 700%.
Підтримує вироблення коротколанцюгових жирних кислот і може допомогти збільшити його як мінімум на 58% *
Підтримує виробництво бутирату та може допомогти збільшити його як мінімум на 33% * . З одного погляду
Представляємо абсолютно нову категорію харчових продуктів із вимірюваною та науково обґрунтованою користю для мікробіому: GoodBiomeTM Foods. Поєднуючи в собі повну дозу щоденної підтримки травлення, стійке паковання й ароматні, корисні інгредієнти, наші функціональні продукти перетворюють сніданок і перекус на повноцінний поживний і зміцнювальний здоров'я досвід. Ми вибрали деякі з найпотужніших природних суперпродуктів, як-от лебеда, сача інчі, лляне насіння, буряк, чорниця та журавлина, і об'єднали їх із силою пребіотиків із високим вмістом клітковини, щоб живити вашу мікрофлору, і пробіотиками на основі спор для підтримки здоров'я кишківника. бар'єрна функція. Ці корисні інгредієнти є природними джерелами жирних кислот омега-3, поліфенолів і різноманітних волокон, які можуть підтримувати здоровий мікробіом кишківника.
Додаючи комбінацію пробіотиків і пребіотиків, ми просуваємо корисні функції наших закусок на крок уперед. Наприклад, показано, що B. subtilis HU58 підтримує імунну функцію та витісняє недружні бактерії в кишківнику. Точно так само клінічні випробування показують, що точний пребіотик PreticXTM, непереварюваний олігосахарид, отриманий із качанів кукурудзи, може підтримувати здоровий мікробіом кишківника завдяки посиленню різновидів, що продукують коротколанцюгові жирні кислоти, як-от Bidobacterium sp. Ми хотіли подивитися, як наші повні рецепти впливають на кишківник, тому провели власне дослідження!
Використовуючи симулятор шлунково-кишкового тракту in vitro, ми виявили, що під час щоденного вживання продуктів GoodBiomeTM Foods:- Підвищує мікробну різноманітність кишківника
- Сприяє оптимальному рівню pH кишківника
- Підтримує вироблення молочної кислоти в кишківнику та може допомогти збільшити її не менш ніж на 700%*
- Підтримує вироблення коротколанцюгових жирних кислот і може допомогти збільшити її не менш ніж на 58%*
- Підтримує виробництво бутирату та може допомогти збільшити його як мінімум на 33%*
* Відсотки ґрунтуються на моделі симулятора мікробної екосистеми кишківника людини (SHIME®).